RSS Feed

Tengerentúli jármű szakvásárok

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 11. 05. 16:55:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tengerentúli jármű szakvásárok

Idén ősszel az 5 millió forint alatti friss verdák mezőnyében, a frankfurti mustrán a Volkswagen Polo következő nemzedéke volt az egyik sztár. Persze az új modellről álmodozóknak érdemes Észak-Amerikába is átugraniuk. Múlt hó végén Memphis csábított, november legelején pedig Nashwille ad otthont egy szakvásárnak (International Auto Show).

Kinek a 65 lovas alapverzióban debütáló VW Polo, kinek a 320 km/órás végsebességet ígérő Ferrari Portofino sportkupé (600 LE) tetszett a legjobban a 2017 őszi, Majna-parti négykerekű randevún. A Fiat-Chrysler, a Volvo, a Nissan éppúgy távolmaradt Németország legendás szakvásáráról, mint a Tesla és a Cadillac. Állítólag szűk a piac, drága a placc az EU legmotorizáltabb tagállamában.

Az új modellről álmodozóknak tehát érdemes Észak-Amerikába is átugraniuk. A hó végén Memphisben volt mustra, november legelején pedig Nashwille ad otthont egy igényes bulinak (International Auto Show). Szintén az USA a házigazdája a három napos, fresnoi Central California Auto Show-nak, ahol az Európában kevésbé ismert típusokat is tesztelhetjük, fotózhatjuk november 19-én estig. A tengerentúli márkák EU-ban való üzembe helyezésekor – a jutányos vételárhoz – még hozzá kell csapni egy kisebb összeget. Például a szállítási költségekre, néhány alkatrész, biztonsági felszerelés (világítótest stb.) cseréjére, s az új kocsi vizsgáztatására.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ