RSS Feed

Frankfurti per

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 11. 04. 16:55:04 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Frankfurti per

E napokban kezdődött meg annak a fiatalembernek a pere Kelet-Németországban, akit háromrendbeli gyilkossággal gyanusítanak. Az Odera-menti Frankfurt Tartományi Bírósága számára nyitott könyv Jan G. élete, hiszen már többször összeütközébe került a törvényekkel.

Az édesanyja szerint pszichésen labilis Jan G. - így a vádirat - 2017 februárjában valóságos ámokfutóvá vált. A Berlint körülölelő festői Brandenburg tartományban előbb a nagymamáját püfölte el és késelte meg a 25 éves legény, majd elmenekült a müllrosei tetthelyről. Ellopva áldozata slusszkulcsát, annak gépkocsijával 140-160 kilométeres tempóval robogott lakott területeken át egy újabb tragédia felé J.G.

A kézrekerítésére kirendelt rendőrök közül kettőt halálra gázolt a feltételezett tettes. Ergo a német-lengyel határnál október második felében megkezdődött perben összesen három személy meggyilkolásáért kell felelnie a vádlottnak. A bíróság úgy véli, hogy akár több ember is megsérülhetett/halhatott volna, mert a lopott autóval számos közlekedési szabályt is áthágott az - egyes hírek szerint drogfüggő - férfi.

Fotó: Regös István
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ