RSS Feed

Janicsák Veca tanul

blikk - 2017. 11. 04. 8:00:51 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Janicsák Veca tanul

Janicsák Veca idén szeptembertől már nemcsak dolgozó édesanya és feleség, hanem tanuló is. Az énekesnő mindent meg szeretne adni családjának, éppen ezért határozott elképzelése van a jövőjéről. Mélyinterjújából kiderül, hogy a földön jár, egyáltalán nincs elrugaszkodva a világtól.

Janicsák Veca visszaült az iskolapadba, ahol üzleti és diplomáciai ismereteket tanul angolul. Csoporttársaihoz képest idősnek érzi magát, hiszen már dolgozó édesanya és feleség, mégis pont azért jelentkezett egyetemre, hogy biztos pontot jelenthessen a családjának. Veca nem tartja magát halogatós típusnak. Pont ezért jelentkezett nappali tagozatra, mert ezzel is arra ösztönzi magát, hogy a lehető leghamarabb megszerezhesse a diplomáját. Ráadásul az angol szakon a nyelvtudását is fejlesztheti, mivel azzal egyáltalán nincs megelégedve - derül ki a Hot! interjújából.

„Édesanya vagyok, felelősségteljesen kell gondolkodnom a jövőt illetően. Hogy mondhatnám a lányomnak azt, hogy tanuljon, hogy kell a végzettség, ha én magam nem tudnék valami hasonlót felmutatni?” – teszi fel a kérdés Veca, aki Emma érdekében azt is elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer majd külföldre költöznek. „Nem szívesen hagynám itt kicsiny hazánkat, de ha Emma máshol könnyebben boldogulna, akkor kérdés nélkül költöznénk” – magyarázta.

Ha már a munka és a tanulás miatt kevesebb időt tölthet kislányával, azt csakis rászánja. „Nem szégyen kimondani: a családi büdzsé megkívánja, hogy dolgozó anya legyek. Nem vagyok világsztár, akinek elég egy sláger a jóléthez, nekem is keményen kell dolgoznom, hogy eltartsam a családom” – mondta Veca, aki azt is elmesélte, hogy dolgozó férje mellett az édesanyja a legnagyobb segítsége a magánéletben.

Az énekesnő bevallotta, hogy az őszi hónapok elég nehezen telnek a számára a Sztárban Sztár, a tanulás és a család mellett. ”Elindulok reggel otthonról, és este a kislányom lefektetésekor érek haza” – mesélte a sztár, aki már így is lemondta egyéb fellépéseit.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ