RSS Feed

Berkinél első a karrier

blikk - 2017. 11. 03. 17:48:27 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Berkinél első a karrier

Házasodni készülő vőlegényként utazott el a TV2 új műsorának, az Ázsia Expressznek stábjával Berki Krisztián, majd meglepő bejelentéssel tért haza: a korábbi tervekkel ellentétben mégsem veszi feleségül gyermeke édesanyját, Hódi Pamelát.

A FEM3 műsorvezetője eddig sem tagadta, az út olyan változásokat idézett elő benne, ami a magánéletét is új alapokra helyezte. A jövő kedden induló műsor sajtóvetítésén Berki a Blikknek elárulta, mi is történt vele.

– Ázsia után újjászülettem – vallotta be Berki Krisztián, aki az első adást látva újra átélte az idegen tájakon megtapasztalt fájdalmakat. – Székelyföld után életem legmeghatározóbb élménye volt, amit Ázsiában átélhettem, teljesen megváltoztatta az életemet, mindent átértékeltem.

A fontossági sorrend nem változott, azóta is a gyermekem a legfontosabb. Ha születik az embernek egy gyermeke, normális esetben – nekem mondjuk másfél évembe telt – onnantól kezdve háttérbe szorulnak az önös érdekek. A második legfontosabb természetesen én vagyok, és aki másképp vélekedik, az hazudik.

Krisztián szerint az sem véletlen, hogy úgy véli, a karrier a családnál is fontosabb, és ennek sok esetben hangot is ad.

– Amikor a karrier rendben van és jól tudsz működni, akkor tudsz adni abban a párkapcsolatban, amelyben élsz. Persze nagyon hangzatos, meg divatos azt mondani, hogy a család az első. Igen, szeretnénk, hogy a család lehessen az első, ahhoz viszont olyan biztonságban kell tudnia magát a családfőnek, ami szerintem nincs meg sok esetben az embereknél, úgyhogy én ezért helyezem a karriert a család elé – jelentette ki a műsorvezető.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ