RSS Feed

A Kincsem nyitotta meg a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált

Magyar Nemzeti Filmunió - 2017. 11. 03. 8:00:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Kincsem nyitotta meg a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált

November 2-án este ünnepélyes keretek között Herendi Gabor részvételével a KINCSEM című film vetítése nyitották meg a 17. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált, melynek a Laemmle’s Monica Film Center ad otthont. A legújabb magyar filmeket Hollywoodban bemutató rendezvény a Filmalap támogatásával a Bunyik Entertainment szervezésében valósul meg.

A Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál történetében először idén két teljes hétig tart a szemle négy Laemmle moziban, a Monica Film Center-ben, a Fine Arts Theater-ben, Music Hall-ban és a Playhouse-ban. 
Összesen 13 mozifilm, 19 tévéfilm, 18 rövidfilm, 8 dokumentumfilm, számos ismeretterjesztő alkotás és animáció is látható lesz az idei válogatásban. A fesztivál vendégei között lesz többek között Reviczky Gábor és Farkas Franciska. Magyarország idei Oscar nevezését, a Testről és lélekről című filmet Enyedi Ildikó forgatókönyvíró-rendező és Mécs Mónika producer személyesen mutatja be. 

A 17. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált november 16-án Gárdos Éva Budapest Noir című filmjének bemutatója zárja a rendező részvételével. 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ