RSS Feed

Zséda kiszínezte a világot

M. A - 2017. 11. 02. 12:53:53 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Zséda kiszínezte a világot

HangSzínek címmel jelent meg a napokban Zséda hetedik kalendáriuma. A könyv tele van érdekes programokkal, stílus és szépségtippekkel, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokkal, de megtalálhatók benne a női, pszichológiai illetve spirituális témák is.

A cím persze nem véletlen. Zséda évről évre friss tematikát választ: most a színek mentén épül fel a kötet, és megmutatja, milyen sokféle arca van egy nőnek. A szemérmesen elpiruló, a hófehér ártatlanság, a vörös szenvedély, a hideg kék, a fekete rúzs és a világot mindig újra színezni képes nagybetűs Nő. A kötet Zsólyomi Norbert remek fotóival jelenik meg, az Alexandra Kiadó gondozásában.

„A kalendáriumok és a lemezek mindig egy kicsit előre vetítik nekem az elkövetkező időszakot. Tavaly ilyentájt jelent meg a Kémia nagylemez és az előző kalendárium. Ezek nyomán a 2017-es év számomra új dalokkal, a 15. jubileumi év koncertkörútjával, és olyan fergeteges koncertekkel telt, mint a Budapest Parkbeli nyári koncert volt. Mozgalmas és gyorsan pergő év volt. Sokszínű élményeket hozott. Ez a sokféleség meg is jelenik a mostani „HangSzínek” kalendáriumban: minden korábbit felülmúlóan változatos témák kerültek bele, és mindent a színek irányítanak ezúttal” - mondta el Zséda a könyvbemutató kapcsán.

Évről évre a könyv legnépszerűbb részei a stílus és szépségtippek illetve az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsok, írások. Így természetesen ezek idén sem hiányozhatnak a kötetből. Többek között megtudhatjuk, hogy különféle hajszínek milyen személyiséghez passzolnak, hogy mit árul el rólunk és hangulatunkról a ruhánk színe, milyen juice-okkal védhetjük különböző évszakokban az egészségünket, milyen sminktermékek segítenek szépségünk megőrzésében.

A HangSzínek kötet izgalmas olvasmány, határidőnaplóként pedig praktikus társ lehet 2018-ra. 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ