RSS Feed

Mága Jennifer, új csillag a show egén

Regös István - 2017. 10. 17. 9:02:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Mága Jennifer, új csillag a show egén

Hatalmas tömeg hömpölygött a múlt hét elején a Budapesti Kongresszusi Központ felé. Megteltek az autóparkolók és a környező utcák is. Csak találgattak a buszokon és a villamosokon ülők, hogy milyen előadás lehet az a népszerű fellépő helyen, amelyik ilyen hatalmas közönséget vonz a nézőterére. A boldog jegytulajdonosok azonban tudták, hogy Mága Jennifer, gyengébbek kedvéért Mága Zoltán lánya, bemutatkozik a Vision Show koncertjével.

Jennifer nem ismeretlen a hazai közönség előtt, már sokszor szerepelt nagyszínpadon és édesapja koncertjein is énekelt vendégfellépőként. A hétfői koncert teltházzal hozott nagy sikert a fiatal lánynak és tette le névjegyét a hazai közönség előtt. Régen láttam Mága Zoltánt ilyen izgatottnak, mintha csak ő készülne élete első koncertjére. Igen, ez neki többet jelentett, mert a lányáról volt szó, aki most sem hozott szégyent a családra. A Mága család remek zenei képességekkel rendelkezik és hallani fogunk még a többi gyerekéről is, mi több, nyílt színi taps fogadta bejelentését, hogy nemsokára újra kis Mága születik.


Mindaz, amit el tud képzelni a hazai tisztelt nagyérdemű, az benne volt a show-ban. Luftballon felhők hullottak az égből, aranyeső esett, a színpadon ló nagyságú ló, bíborban, bársonyban, aranyban. Las Vegashoz méltó kosztümök és díszletek. Jennifer szédületes magasságokban röpködött, és közben énekelt. Szóval, show ami show, adva volt minden feltétel és a fiatal díva élvezetesen kihasználta a lehetőségeit. Kedves jelenet volt, amikor a nézőtéren ülő Szakcsi Lakatos Bélát felhívta a színpadra egy kis közös zenélésre, valahogy így: „Szeretném megkérni Szakcsi Lakatos Béla bácsit, hogy játsszunk együtt egy kicsit!” Majd nagyon szépen, érzelmesen előadtak egy Máté Péter-dalt.


De vendégként szerepelt Mario Frangoulis is, nagyhírű görög tenor, és Jenniferrel énekelt együtt szépen, miként Takács Nicolas is. Mivel ez nem kritika, nem sorolok fel minden egyes fellépőt, csak megdicsérem őket, a táncosokat, a breakelőket, mert nélkülük sápadtabb lett volna a show.


Viszont ne felejtsük el, Mága Jennifer, ahogyan mondani szokás, kimutatta oroszlánkörmeit, és most kezd a sztárok útjára lépni, erre a meredek lépcsősorra. A műsorközlőtől megtudtuk, hogy Jennifer rövidesen az Egyesült Államokban tanul majd a legnagyobb producerektől. Sok sikert kívánunk neki ehhez és várjuk vissza, hogy itthon csillogtathassa meg mindazt, amit ott tanult. Egyébként már olyan énektudással indul Las Vegas felé, amire nyugodtan alapozhat, hiszen a hangja erőlködés nélkül betölti a legnagyobb teret is, szépen intonál, a mély és magas regiszterekben is brillírozik. Zenei érzéke pedig örökölt és fejleszthető.

Mága Jenniferre büszke lehet a családja, ígéretes tehetség, vigyázni kell rá és bízni sikereiben és biztatni sok-sok tanulásra és arra, hogy higgyen önmagában.

Fotó: Primarius Production
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ