RSS Feed

Az internetre csábítja a kisboltokat Bécs

Eurokomm PR - 2017. 10. 06. 13:00:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az internetre csábítja a kisboltokat Bécs

Külön internetes áruházat hoz létre a bécsi kiskeresekedők termékei számára az osztrák főváros. A wien.shöpping.at 2018 elején indul, a résztvevőket ingyenes tanácsadással és ezer euróval támogatják.

Az online kereskedelemben rejlő potenciált szeretné a bécsi gazdaság számára kiaknázni a Bécsi Gazdasági Ügynökség és a Bécsi Gazdasági Kamara közös projektje, amelynek keretében saját internetes áruházat hoznak létre a fővárosi kiskereskedők termékei számára. 

A tervek szerint 2018 elején induló wien.shöpping.at üzemeltetője a Post E-Commerce GmbH lesz, amely az Osztrák Posta 100 százalékos leányvállalata. A nemzetközi közbeszerzés keretében kiválasztott nyertes már rendelkezik egy kizárólag osztrák termékekre szakosodott online piactérrel, ahol kétszáz osztrák cég több mint egymilló terméke kapható. Ezt az oldalt fogják 2018-ra kiegészíteni egy külön bécsi oldallal.  

"Elsősorban a kisvállalkozásokat szeretnénk arra ösztönözni, hogy jelen legyenek a bécsi shopping platformon. Ezért a Bécsi Gazdasági Ügynökség az első százötven résztvevőnek ezer eurós támogatást ad." – mondta Renate Brauner gazdaságért felelős városi tanácsnok az új projektről. 

Jelentkezni egyébként 2017. november 1-jétől lehet, a támogatást pedig a pályázatok beérkezésének sorrendjében ítélik oda. Az e-kereskedelembe belekóstoló vállalkozókat a Bécsi Gazdasági Kamara összesen 150 óra ingyenes tanácsadással segíti. 


Fotó: PID Christian Jobst
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ