RSS Feed

Javában zajlik a Budapest Ritmo

mti - 2017. 10. 06. 8:00:22 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Javában zajlik a Budapest Ritmo

Showcase műsorral kezdődött a Budapest Ritmo, a közép-kelet-európai térség világzenei fesztiválja, amelyet második alkalommal rendeznek meg. Az eseményen péntektől vasárnapig 29 ország fellépői 24 koncertet adnak az Akvárium Klubban.

A Hangvető és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál által közösen szervezett Budapest Ritmo programjában lesznek izgalmas közös produkciók a hazai és a nemzetközi színtér kiválóságaival. A fesztivál október 6-i nyitónapján a Söndörgő az Amsterdam Klezmer Banddel lép színpadra, utána Lajkó Félix és a lengyel Volosi zenél együtt. Szombaton Miczura Mónika és a tunéziai Jawhar, vasárnap a Harcsa Veronikával kiegészülő Transglobal Underground és Fanfara Tirana ad koncertet.
    A kínálatban szerepel térségünk több sztárelőadója, köztük a belgrádi Kal Band, az újvidéki Boris Kovac, a csehországi Ponk trió, az örmény Authentic Light Orchestra vagy a bolgár Oranitza. Koncertet ad a zöldfoki-szigeteki énekesnő, Lura, a spanyol Amparanoia, a zimbabwei Mokoomba, a martinique-i Chassol duó, illetve a marokkói H.A.T. Az idei fesztivál fókuszországa Izrael, ahonnan Shefita, valamint a Malabi Tropical érkezik.
    Konferenciát is rendeznek ma és holnap. A témák között szerepel a turnészervezés Közép-Kelet-Európába és a tengerentúlra, a világzenei piac kulcsszereplői, az ügynökök szerepe és kiválasztása, a zenei oktatás változásai, valamint a balkáni együttesek promotálása.
Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ