RSS Feed

Mégsem vonul vissza az akciófilmektől Liam Neeson

24.hu - 2017. 09. 30. 8:04:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Mégsem vonul vissza az akciófilmektől Liam Neeson

Alig két hét telt el azóta, hogy Liam Neeson a Torontói Filmfesztiválon interjút adva bejlentette, 65 évesen már túl öregnek érzi magát az Elrabolva-típusú akciófilmekhez, úgyhogy a jövőben nem készít több lövöldözős-rohangálós produkciót.

Ehhez képest a három Arany Glóbusz-, és egy Oscar-jelöléssel büszkélkedő színész máris cáfolta korábbi önmagát, ugyanis a legújabb filmje, a bántóan hosszú című Mark Felt: The Man Who Brought Down The White House premierjén a Variety munkatársainak úgy fogalmazott, a két héttel ezelőtti kijelentése már a múlté és dehogyis vonult vissza az akciómozik készítésétől.
Ugyan már, nézzetek csak rám! Múlt időben beszéltek rólam. Egészen addig fogok akciófilmeket készíteni, amíg a föld alá nem kerülök. Visszatértem! — válaszolta Neeson arra a kérdésre, hogy komolyan gondolta-e a korábbi kijelentését.
Szóval nem tartott sokáig a „szünet”, mellyel az őt éppen a verekedős-lövöldözős filmjei miatt imádó rajongók millióit sokkolta a színész. Az új nyilatkozata egyszersmind azt is jelenti, hogy mégsem az utolsó akciófilmjének beharangozott The Commuter lesz ténylegesen az utolsó olyan, amelyben Neeson bajba kerül/bosszút áll és két lövöldözés között kioszt néhány pofont.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ