RSS Feed

Semjén viziói Európáról

mti, 444.hu, mix - 2017. 09. 23. 17:30:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Semjén viziói Európáról

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint a legnagyobb probléma a migrációval, hogy "ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük". A KDNP elnöke csütörtökön egy váci fórumon osztotta meg a gondolatait a témában. A KDNP elnöke immár nemcsak a vadászathoz ért, hanem az iszlámnak is nagy szakértője, mert ahogy mondja "ahol muzulmánok vannak, ott előbb-utóbb a sáríát be kell vezetni..."

Semjén a Magyar Magyarországot! Európai Európát! nevű rendezvényen azt fejtegette, hogy szerinte a keresztény hagyományokat és a nemzettudatot támadó, valamint a gender-ideológiát és az ahhoz hasonló „devianciákat” kényszerítő liberalizmus teremtett olyan vákuumot Európában, amelyben az iszlám és a migráció úgy haladhat előre, mint kés a vajban.
A miniszterelnök helyettese úgy látja, hogy európai társadalmakba nemhogy asszimilálódni, de még csak integrálódni sem tudó migránsok tömegei egyfajta folyamatos, lokális polgárháborús helyzetet alakíthatnak ki. Majd arra jutott, hogy „ahol muzulmánok vannak, ott előbb-utóbb a sáríát be kell vezetni”.
Semjén Zsolt aláhúzta, amíg Brüsszel az önvédelmi reflexek megbénításán dolgozik, addig a magyar kormány a józan ész talaján áll és a nemzeti önvédelem gondolata foglalkoztatja, az idő pedig Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány politikáját igazolja majd.
Rétvári Bence, a Fidesz-KDNP pártszövetség új helyi választókerületi elnöke nyitóbeszédében szintén a bevándorlást nevezte a leginkább sorsfordítóbb kérdésnek, amelyben szerinte minden választó lát veszélyt, majd nagyon sokat beszélt Soros Györgyről. 
A fórumbeszélgetés másik sztárvendége, Bayer Zsolt  volt, aki azon háborgott, hogy a török származású, integrációért felelős német miniszter azt mondta, nem létezik német kultúra. Úgy érzi, ez is azt mutatja, hogy kihunyni látszik Nyugat-Európa két legfontosabb alapösztöne, az önfenntartás és az önvédelem. Bayer Zsolt szerint ennek hátterében az áll, hogy a Nyugat-európai társadalmak „jó dolgukban azt se tudják, mit csináljanak”.
Bayer Zsolt a választásokkal kapcsolatban azt mondta, hogy az ellenzék „lánglelkű bohócai" a következő fél évben mindenképpen forradalmat akarnak csinálni”, a kormánypártok támogatóinak ezért meg kell őrizniük türelmüket.
Semjén Zsolt szintén úgy érzi, hogy minden korábbinál brutálisabb kormányellenes gyalázkodásra kell felkészülni. Ennek hátterében szerinte az áll, hogy az MSZP esetében a párt léte, míg a Jobbiknál Vona Gábor pártelnöksége a választás valódi tétje, és ez mindkét esetben „kétségbeesett agressziót” szül.
A miniszterelnök-helyettes beszélt arról is, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség a magyar történelem „legsikeresebb politikai konstrukciója”, amit az is mutat, hogy több mint tíz éve rendelkeznek az abszolút többség feletti támogatottsággal.
Kiemelte, még az ellenzék szimpatizánsai sem gondolják úgy, hogy Orbán Viktornál bárki is alkalmasabb lenne a kormányzásra, ugyanakkor szerinte a kormánypárti szavazók akkor követnék el a legnagyobb hibát ha ennek tudatában hátradőlnének, választási távolmaradásukkal ugyanis a most biztosnak látszó győzelmük is veszélybe kerülhet.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ