RSS Feed

A Rajkó Zenekarral koncertezik a Váradi Roma Café

Koczka Máté - 2017. 09. 14. 8:00:49 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Rajkó Zenekarral koncertezik a Váradi Roma Café

Szeptember 15-én este a Rajkó Zenekarral közösen ad koncertet a Váradi Gyula, Váradi Róbert, Berki Artúr, Botos Tibor alkotta együttes.

A magyar zenei palettán egyedi hangzást teremtő formáció szeptember 15-én pénteken immár a fővárosban, a Müpában szórakoztatja majd a közönséget a Rajkó Zenekarral együtt.

Váradi Gyula, az együttes frontembere szerint jelenleg nem az adja számukra a plusz motivációt, hogy Budapesten szerepelhetnek, hiszen az elmúlt években sok fellépésük volt itt.

„Az a tudat motivál minket, hogy újra együtt zenélhetünk. Rá kellett döbbennünk, hogy a zene nélkül nem tudunk meglenni, ezt az érzést pedig más együttesekben nem találtuk” – fogalmazott.

A roma gyerekek ezreit muzsikussá nevelő Rajkó Zenekarról elismerően beszélt, mondván profik alkotják, akik kivétel nélkül kiváló zenészek. Bár a két együttes stílusa különbözik, Váradi Gyula szerint nem áll tőlük távol a Rajkó műfaja sem.

Váradi Gyula a koncertről elöljáróban csak néhány titkot árult el.

„Biztosan elhangzik majd a Fel, fel és messze című visszatérő dalunk. Emellett a Rajkó eredeti verzióban adja elő a Kék pettyes rakott szoknyát, mi pedig az általunk feldolgozott verzióval készülünk” – tette hozzá.

A Váradi Roma Café tagjai mind kiválóan képzett zenészek. Számaikban a pop keveredik a latin ritmusokkal, a cigányzene a klasszikus és a jazz zenével, más zenekarokéval összehasonlíthatatlan, csak a Váradi Roma Caféra jellemző világot teremtve.


Fotó: youtube.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ