RSS Feed

A Vígszínház előadása Pilsenben

mti, mix - 2017. 09. 14. 12:38:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Vígszínház előadása Pilsenben

Csehországban látható szeptember 13-án a Vígszínház társulatának Bűn és bűnhődés című előadása; a produkció a pilseni Nemzetközi Színházi Fesztivál programjában szerepel. A Vígszínház gyakran szerepel külföldön, Kínától Franciaországig a világ különböző pontjain léptek már fel, s úgy tűnik ez a sorozat nem szakad meg.

A pilseni Nemzetközi Színházi Fesztiválra már másodszor kapott meghívást a Vígszínház. A társulat szeptember 13-án este Dosztojevszkij Bűn és bűnhődésével lép színpadra a cseh közönség előtt Pilsenben (Plzen).A 2017-es Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) versenyprogramjába válogatott előadást tavaly csaknem 30 ezer néző látta, az évadban először október 3-án játsszák a Vígszínházban.
    Michal Docekal rendező a Vígszínház számára készítette el a mű új színpadi változatát, az előadás főbb szerepeiben Orosz Ákos, Stohl András, Bach Kata, Börcsök Enikő és Wunderlich József látható.
    Michal Docekal az idei, 122. évadban is dolgozik a Vígszínház társulatával, a Mikve, a Jóembert keresünk, A Mester és Margarita, valamint a Bűn és bűnhődés című rendezéseit Feydeau Egy éj a Paradicsomban című bohózata követi tavasszal.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ