RSS Feed

Csoda korban éltünk: retróbohózat a Thália Színházban

Chernel Erika - 2017. 09. 13. 9:07:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Csoda korban éltünk:  retróbohózat a Thália Színházban

A Csoda korban élünk (Szigliget) című darabot október 7-én mutatják be a Thália Színház Nagyszínpadán Nagy Viktor, Szervét Tibor, Tamási Zoltán, Shell Judit (képünkön), Mózes András, Pindroch Csaba, Vida Péter, Szabó Erika és Domokos László előadásában. A produkció rendezője Kelemen József.

A Thália Színház legújabb retróbohózata a Rákosi-korszakba, egészen pontosan 1953-ba repíti vissza a nézőket.

A szigligeti alkotóházba pillanthatunk be, ahová inspirálódni és írni vonulnak el a magyar irodalom nagyjai és feltörekvő fiataljai. Talán nem is zavarná meg semmi a gyümölcsöző munkát, ha szereplőink nem egymás megfigyelésével, jelentések írásával, pozíciójuk féltésével lennének elfoglalva, és ha a társalgóban lévő utazóládából nem kandikálna ki néha egy hulla lába… 

Amikor Rákosi elvtárs kedvencét, Sass Tibort felterjeszti Sztálin-díjra, a költővel egy idelátogató olasz riporter készít interjút. A szigligeti alkotóházban mindennek hiba nélkül, terv szerint kellene mennie. Csakhogy ellopták a kapucsengőt, rossz helyre kézbesítették a besúgójelentést, az államvédelmi kísérő elkallódott útközben… és Sass Tibor halott.

A Csoda korban élünk (Szigliget) című darabot október 7-től láthatják a Thália Színház Nagyszínpadán Nagy Viktor, Szervét Tibor, Tamási Zoltán, Shell Judit, Mózes András, Pindroch Csaba, Vida Péter, Szabó Erika és Domokos László előadásában. A produkció rendezője Kelemen József.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ