RSS Feed

Magyar Úszó Szövetség: öt elnökjelölt

mti - 2017. 09. 12. 17:00:51 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Magyar Úszó Szövetség: öt elnökjelölt

Öt elnökjelölt lesz a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) szeptember 24-én sorra kerülő tisztújító közgyűlésén. Gyárfás Tamást is jelölték, aki 23 évig irányította a szövetséget, ő azonban nem vállalta az elnökjelöltséget.

A MÚSZ kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy két olimpiai bajnok, az 1980-ban győztes Wladár Sándor, valamint az 1996-ban aranyérmes Czene Attila (képünkön) mellett Hornyák Viktor, a Széles Sándor Úszó-Nevelő Műhely elnöke, a sportágon kívülről érkező Horváth Gergely Domonkos, valamint Tóth István, a szentendrei úszóklub elnöke jelölt a posztra.
    Gyárfás Tamást is jelölték, aki 23 évig irányította a szövetséget, ő azonban nem vállalta az elnökjelöltséget, ugyanis - ahogyan az MTI-nek hétfőn fogalmazott - azok az okok, amelyek miatt november 30-án lemondott posztjáról, továbbra is fennállnak.
    A MÚSZ éléről a tagok szeptember 1-jén hívták vissza Bienerth Gusztáv elnököt, aki hét hónapig irányította a szervezetet. A közgyűlést azért kellett összehívni, mert a hazai rendezésű világbajnokságot követően a sorozatos lemondások után működésképtelenné vált az elnökség.


Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ