RSS Feed

Frankfurt: Dacia igen, Tesla nem

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 09. 14. 9:13:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Frankfurt: Dacia igen, Tesla nem

A hivatalosan "Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) Pkw" elnevezésű jármű show Hessen tartomány hagyományos technikai ünnepe. A bank-metropoliszként világhírű Majna-parti településen debütál szeptemberben a hét év után megújhodott Dacia Duster is.

Sajtónappal elrajtolt a Majna-parti nemzetközi négykerekű show! Egyre több információ lát már napvilágot a frankfurti autós buli novumairól. Emitt egy alig álcázott, izmos Porsche tesztkocsi suhan, amott az új köntösbe öltöztetett Suzuki Swift és a nyolcadik generációs Ford Fiesta plakátja csábít. A szeptemberi személyjármű – német rövidítéssel Pkw – seregszemle Közép-Európa egyik legjelentősebb szakvására. A bank-metropoliszként világhírű településen minden adott ahhoz, hogy sikeres legyen a most zajló rendezvény. Hiszen dübörög a német gazdaság, kelendők a „Made in Germany” termékek!
Az őszi frankfurti show sztárja a legújabb Volkswagen Golf mellett a tágasabbá varázsolt (Fiesta rivális) Polo és az örökifjú Passat. De a BMW rajongókra is vár pár meglepetés. A 750 xd modell persze nem két fillér! Ám debütál az ötajtós 1-es sorozat és a tágasabb 3-as, valamint 5-ös széria is. Limuzin és kombi (Touring) változatban egyaránt dögösek a bajor rakéták. Aki nem ragaszkodik a német márkákhoz az kipróbálhatja csehek ©kodáit: nem nehéz megtippelni, hogy az SUV mezőnyben felbukkant, 1,8 tonnás Kodiaq lesz a hesseni mustra egyik kedvence. A Dacia sem ciki már Európában A robosztusabb Duster hét esztendő után váltja le a – bő egy millió példányban értékesített – francia-román ős-modellt. S mi nem lesz 2017 őszén? Idén se Alfa, se Fiat, se Nissan, se Volvo, se Tesla show Frankfurtban. Túl drága a placc – állítólag.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ