RSS Feed

Bochkor-bukta?

index, mix, 24.hu - 2017. 09. 13. 8:27:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bochkor-bukta?

Az index szerint már az első Bochkor műsor unalmasra és erőltetettre sikeredett és nagy kérdés, hogy az ATV mire föl találta ki vagy csak báván hallgatott Hajdú Péterre, akinek ez volt a legnagyobb ötlete Sváby után.Vajon merre tart az ATV?

Bochkor műsorvezetésével egyébként nagy baj nincs, a rutin megvan a rádióból, az neki láthatóan mindegy, hogy fején a fülessel mikrofonba beszél-e vagy kamerák előtt. A vendégeit az első adásban mind ismerte személyesen, legalábbis úgy vettem ki a bratyizós stílusból, ami nem biztos, hogy baj, mert gördülékenyebb a társalgás, de ha minden adásban ilyen lesz, az előbb-utóbb unalmasba mehet át. 

A témaválasztás hazai és külföldi szalagcímekre hagyatkozott, fura volt jelen időben arról vitázó embereket hallgatni, hogy a PSG kivásárolta Neymart a Barcelonától, amikor már túl is van vagy öt meccsen a klubjában és lövi a gólokat. A hashtag magyarázása is rém kínos volt, az meg kifejezetten nyugdíjas barlanglakó tempó, ahogy egy magát naprakész rádiósnak tartó figura rácsodálkozik a szelfikultuszra.

Biztos megvan az a közönség, ami szereti hallgatni, ahogy Szabó Zsófi kutyázza az exfasziját, és Bochkor finoman arról érdeklődik a hirtelen köpni-nyelni nem tudó Kabát Pétertől, hogy oszt buzik-e vannak a magyar futballban, csak éppen ez engem nem nagyon érdekel.

És az index még finom volt, mert péládul a 24.hu egyetlen mondattal elintézte a műsorvezetőt, miszerint  "Bochkor Gábornak – mint kiderült – a tahóság még mindig megy, a jó poénok viszont még mindig nem".

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ