RSS Feed

Jövőre is visszatér a Challenge Világkupa

M. A. - 2017. 09. 11. 18:24:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Jövőre is visszatér a Challenge Világkupa

Három ezüstérmet szerzett a magyar küldöttség a szombathelyi torna Challenge Világkupán, melyet szeptember 8. és 10. között rendeztek meg a szombathelyi Arena Savariában. A sikeres rendezésnek sportdiplomáciai eredménye is van: Szombathelyre 2018-ban is visszatérnek a legjobbak.

Magyarország ismét elnyerte a Challenge Világkupa rendezésének jogát. Az idei tornáról a visszajelzések nagyon pozitívak, Magyarország és Szombathely továbbra is Challenge Világkupa-helyszín marad. A verseny mérlegét a Magyar Torna Szövetség elnöke, Dr. Magyar Zoltán elemezte ki.

„Nagyon sok Világkupa- és Grand Prix-versenyen vettem részt, és ez egy nagyon jól megrendezett Világkupának számít. Harminc ország vett részt, a női mezőny megduplázódott – nagyon jól eltaláltuk a verseny időzítését, hiszen három hét múlva rendezik a világbajnokságot, a versenyzők most próbálják ki a gyakorlataikat, időzítik a formájukat, tehát ez ideális nekik. A legnagyobb sportági hatalmak közül többen nem járnak Világkupa-versenyekre, de most mégis itt voltak a japánok vagy a britek, akik ritkán indulnak ebben a sorozatban. Ez azt jelenti, hogy tudunk olyan színvonalú versenyt rendezni, amelyre szeretnek eljönni – és erre büszkék is vagyunk. A Challenge Világkupa-versenyek rendezési jogát évente ítélik oda, és ismét megkaptuk azt – 2018-ban is Világkupát rendezünk Szombathelyen.”

Az idén minden korábbinál erősebb mezőny vett részt a szombathelyi torna Challenge Világkupán, mely szakmai és közönségsikerrel zárult. A versenyt folyamatos, élő internetes és nemzetközi televíziós közvetítés segítségével kísérhették figyelemmel a nézők, az M4 és a Sport Tv kiemelten foglalkozott az eseménnyel. A jövő évtől hasonló sikereket várnak a szervezők.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ