RSS Feed

Nyit a Mozsár Műhely új évada

M. A. - 2017. 09. 12. 8:46:33 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nyit a Mozsár Műhely új évada

Összművészeti szürreális utazás, póthaj stikli, sorsok és szerelmek - néhány hívószó a Mozsár Műhely 2017/2018-as évadának előadásaiból. A fiatal játszóhelyszínpadán olyan elismert előadókkal találkozhat majd a közönség, mint Bakonyi Alexa, Borbély Alexandra, Döbrösi Laura, Egri Kati, Egri Márta, Epres Attila, Lázár Kati vagy Ullmann Mónika.

Színház újragondolva szlogennel nyitotta meg kapuit a Pesti Broadway forgatagában a Mozsár Műhely 2016 őszén. Azóta olyan darabokkal örvendeztették meg a közönséget, mint a fiatalos Karnyóné Barna Zsombor, Feczesin Kristóf és Szántó Balázs szereplésével, a 100 szóban a Város Nagy Dániel Viktor és Szilágyi Csenge páros stand-up előadásában, vagy éppen a valódi művészeti cross-over, a Trió, amelyben olyan ismert zenészek lépnek színpadra, mint Rohmann Ditta, Gazda Bence és Tallián Marianne. A nagysikerű előadások a második évadban is láthatók lesznek a Mozsár Műhelyben.

A Mozsár Műhely két közkedvelt előadássorozataa második évadban is folytatódik. A Beszélő Levelek fellépői ismét beavatják a nézőket híres emberek, történelmi személyek, és ismert művészek levelezésébe. A fellépők hónapról hónapra változnak, az évadnyitó, októberi előadáson a levelek interpretálói Epres Attila, Fülöp Tamás, Grisnik Petra, Hámori Gabriella, Mihályi Győző és Vecsei H. Miklós lesznek.

A Kortalan Kortárs sorozat három színésznő, Fodor Annamária, Járó Zsuzsa, és Herczeg Adrienn kezdeményezéseként jött létre. Az előadások során olyan kortárs magyar szövegeket visznek színpadra, amelyek egyébként talán sosem kerülnének így „terítékre.

Mindemellett az évad folyamán az Orlai Produkciós Iroda Élet.történetek.hu előadásai is a Mozsár Műhely színpadán lesznek láthatók.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ