RSS Feed

Cserhalmi egyelőre nem tér vissza

blikk - 2017. 09. 11. 9:43:08 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Cserhalmi egyelőre nem tér vissza

Mégsem térhet vissza idén ősszel a színpadra Cserhalmi György, számolt be róla a Blikk. A Kossuth-díjas színészt áprilisban kellett megműteni gerincproblémái miatt, ami után jelenleg is tart a rehabilitációja. A Blikk megkereste a színészt, aki elmondta, hogy jelenleg rengeteg járkálásra és gyógytornára van szüksége.

A tervek szerint ő alakította volna II. Endre királyt a Nemzeti Színház Bánk bánjában, ám mint azt a színház sajtóosztálya közölte, Cserhalmi még nincs olyan egészségi állapotban, hogy bírja a folyamatos terhelést, így kérte a rendező Vidnyánszky Attilát, hogy vegye ki a darabból.
Cserhalmit nemcsak Budapesten, de Székesfehérváron is várják vissza. Szikora János, a Vörösmarty Színház vezetője a Blikknek elmondta, hogy számítanak rá, de csak akkor, ha már elég fitt ahhoz, hogy rendszeresen színpadra álljon. Bertolt Brecht Jó embert keresünk című zenés darabjában várja egy szerep.
Cserhalmi legutóbbi filmszerepe a Jupiter holdjában volt , amit a cannes-i filmfesztiválon mutattak be, ahova Cserhalmi nem kísérhette el kollégáit, szintén a műtét miatt.Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ