RSS Feed

Torna-vb: napokon belül eldől Berki Krisztián indulása

mti - 2017. 09. 10. 13:00:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Torna-vb: napokon belül eldől Berki Krisztián indulása

Napokon belül eldől, indulhat-e a vállsérüléssel küzdő Berki Krisztián az október 2. és 8. között Montrealban sorra kerülő torna-világbajnokságon.

"Remélem, napokon belül kiderül, milyen irányba induljunk, hiszen már csak három hét van a világbajnokságig. Egyelőre vannak fájdalmaim, és még nem derült ki teljes mértékben, hogy mi a probléma a vállammal" - nyilatkozta az MTI-nek a lólengés olimpiai, világ- és Európa-bajnoka a szombathelyi Challenge világkupa-verseny helyszínén.
    Berki hozzátette, a vb-t még "nem engedte el", de a múlt hétvégi egyéni országos bajnokságot és a szombathelyi nemzetközi viadalt kénytelen volt lemondani, mert sérülése miatt még nem tart ott a felkészülésben, ahol kellene.
    "Most kissé pihenő fázisban vagyok, de közben készülök a világbajnokságra. Csinálom, amit tudok, hogy szinten tartsam magamat, és várom, mit mondanak az orvosok" - fogalmazott az UTE 32 éves sportolója.
    Mint kifejtette, már nem kell megszoknia, hogy a szólítást követően közönség előtt tornázik, hiszen azt az elmúlt 28 évben sokat gyakorolhatta, de mentálisan mindig más a versenyszituáció, mint egy edzés.
    "Hazai versenyen mindig nagyon szeretek indulni, a szombathelyi világkupa pedig különösen a szívügyem, hiszen nemzetközi mezőnyben, de magyar közönség előtt tudunk - jó esetben - érmeket nyerni" - nyilatkozta Berki Krisztián.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ