RSS Feed

Kerekdombon a Honeybeast

mti - 2017. 09. 09. 13:00:41 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A komoly és könnyűzenei koncertek, előadások, gyerekprogramok, sportversenyek mellett a Malter filmfesztivál rövidfilmjeit és az Aegon Művészeti Díjjal kitüntetett írókról készült portréfilmeket is láthat hétvégén a Kerekdomb Fesztivál közönsége.

"Tokaj hegyalja önmagában is egy olyan régió, ahova érdemes ellátogatni, ezen belül Tállya egy olyan kis történelmi ékszerdoboz, ahol Kossuth és Rákóczi is járt, Mikszáth pedig itt írta a Különös házasságot" - fejtette ki Oszkó-Jakab Natália, a fesztivál programszervezője az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
    A szervező kiemelte, hogy a filmes és gyerekprogramoknak a Maillot-kastély ad majd helyet, a nagykoncerteket pedig a Vincellér Ház udvarán felállított nagyszínpadon tartják. Fellép majd mások mellett a 30Y, a Bohemian Betyars, a Honeybeast, a Zuboly, az Irie Maffia, a Mary Popkids, Herczku Ági és a Banda, A kutya vacsorája, valamint a Zűrös Banda is.
    A gyerekeket mesterségbemutatók is várják, amelyeken kipróbálhatják a fafaragás, a babakészítés művészetét, a sportolni vágyók pedig a Ludas Matyi futóversenyen teljesíthetnek.
    A komolyzene iránt érdeklődő közönséget a Maillot-kastély kupolás termében várják, ahol mások mellett fellép Szirtes Edina Mókus is, de lesznek irodalmi programok, borpiknik és a dűlőkön félmaraton futóverseny is.


Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ