RSS Feed

Csavard fel a szöveget: Agyarország nem apácazárda

Gödöllei Anna - 2017. 09. 07. 17:00:05 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Csavard fel a szöveget: Agyarország nem apácazárda

2017. szeptember 9-én Lackfi János és Vörös István „Csavard fel a szöveget” című könyvének slágerátiratait adja elő a Pankastic! zenekar és vendégei a József Attila Színházban.

Lackfi János és Vörös István 2016 decemberében megjelent könyvükben azokat a dalokat alakították át énekelhető formában, amelyek ismerősen csengnek minden magyar fülnek. 
„Tudta? Tudta, hogy most nyúlik pontosan? Hogy estefelé már szűk a fejem? Hogy szóljon hango-san a gyomrom? Hogy Agyarország nem apácazárda? Hogy én vagyok King és én vagyok Kong? Hogy próbálj meg lázítani? Hogy budapesti trafóházban nagy az Amper mindennap? Hogy milyen életet él millió, billiárd, trilliárd furcsa szám? Hogy van, ami szeretkezés meg nem is? Hogy jaj, úgy élvezem én a légkört?” Hát most megtudja! Ezekkel a szavakkal harangozta be a könyvet az Athe-naeum Kiadó. S hasonlóképpen lehetne a szeptemberi koncertet is, amelyen a vidám hangulatról, a magas színvonalú hangszeres előadásról és a különleges hangzásról Pálmai Panna énekes, Csurkulya József cimbalmos, Vázsonyi János szaxofonos, Lombos Pál bőgős, Dani János és Kar-dos Dániel gitárosok és Nagy Zsolt dobos gondoskodik.

A Pankastic! tagjai már a zenekar fennállásának első éve után kimagasló sikereket értek el. Üde színfoltként tűntek fel a magyar könnyűzenei palettán. Eredeti stílusuk, melyet Django-Popnak ne-veztek el, a “boldog békeidők” jazzes hangzásvilágát ötvözi a modern pop és világzene egyediségével. 

A Csavard fel a szöveget! színházi koncerten a felejthetetlen élményt a vendégművészek is garantálják a közönségnek, Fehér Anna, Létay Dóra és Szávai Viktória is énekel majd.
A koncertet a József Attila Színház és a Clavis Irodalmi Ügynökség koprodukciójában rendezik 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ