RSS Feed

Férfi kosárlabda Eb: Ivkovics üzenetáradatban

mti - 2017. 09. 06. 13:00:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Férfi kosárlabda Eb: Ivkovics üzenetáradatban

Szerdán még mindig a keddi diadal hatása alatt volt Ivkovics Sztojan (képünkön), a férfi kosárlabda Európa-bajnokság legjobb 16 csapata közé jutott magyar válogatott szövetségi kapitánya.

"Olyan mintha újabb gyermekem született volna, kavarognak bennem az érzések. Boldog vagyok, hogy a csapatunk egy egész országot boldoggá tudott tenni, még mindig nagyon nehezemre esik feldolgozni ezt a sikert, pedig már sok nagy csatát megjártam" - mondta az MTI-nek szerdán a szakvezető, akinek tanítványai kedden a románok 80-71-es legyőzésével biztosították be negyedik helyüket a C csoportban, s ezzel egyben a továbbjutást az isztambuli nyolcaddöntőbe.
    A kapitány elmesélte, hogy hajnali három óra körül került ágyba, de még akkor sem tudott elaludni, így fel s alá járkált a hotelszobájában.
    "Reggelre legalább ötszáz üzenet várt a telefonomban, ami szintén nagyszerű érzés. Kíváncsi lennék, hogy hányan látták a tévében a meccsünket, hogy vajon hány embert tudtunk mobilizálni" - vetette fel Ivkovics, majd rátért a spanyolok elleni mérkőzésre. Erről kifejtette, mindenképp szeretnének közös csapatfotót a sztáralakulattal, elvégre a magyar együttesben ez nagy szó lenne azoknak, akik még a kezdőötösbe sem férnek be a klubjaikban.
    "Igazából a spanyolokon múlik, hogy mennyire lesz élvezetes a meccs. Ha komolyan vesznek minket, akkor megesznek" - tette hozzá tréfásan.
    A nemzeti csapat legjobb dobója, Vojvoda Dávid is arról szólt, hogy soha nem kapott még ennyi gratuláló üzenetet.
    "Szolidan ünnepeltünk az este a családtagokkal, barátokkal" - elevenítette fel a keddi nap végét a szolnoki játékos.
    Ami a válogatott szerdai programját illeti, edzés helyett ezúttal a pihenésé a főszerep: a játékosok szabadnapot kaptak, s a legtöbben városnézésre indultak.
    A spanyolok elleni meccsre csütörtökön 16.15 órakor kerül sor a Polyvalent Arénában.


Fotó: kezdo5.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ