RSS Feed

Usain Bolt nem félti a rekordjait

M. A. - 2017. 09. 07. 13:04:54 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Usain Bolt nem félti a rekordjait

Legalább 15-20 évig biztonságban lesznek a nyolcszoros olimpiai bajnok, Usain Bolt rekordjai. Az atléta úgy véli, hogy a 100 és a 200 méteres síkfutás még sokáig az ő nevéhez fog kötődni, és azt is elárulta, hogy miért hagyott fel a versenyzéssel.

Az idei, londoni világbajnokság nem éppen úgy sikerült Boltnak, ahogy azt eltervezte. Aranyak helyett, csak egy bronzérmet szerzett, és még egy sérülés is nehezítette az utolsó futását.

A jamaicai sprinter úgy véli, ő és kortársai, Yohan Blake, Justin Gatlin és Asafa Powell a sprintszámok legjobb korszakában versenyeztek. Szerinte ahhoz, hogy a 9.58, valamint a 19.19 századmásodperces világcsúcsát megdöntsék, arra lesz szükség, hogy egy még jobb éra következzen.

"Erre szerintem legalább 15-20 évet várni kell" - nyilatkozta a 11-szeres világbajnok atléta.

Bolt azt is elárulta, hogy azért hagyott fel a versenyzéssel, mert már nem volt mit bizonyítania. „Azok után, hogy mindent elértél, nincs értelme maradni" - nyilatkozta Bolt, aki kitért arra is, nem lát a jelenlegi atlétikában olyan embert, aki átvehetné az ő helyét, ugyanis ő nemcsak gyorsaságával, hanem személyiségével, vidámságával is kitűnt a többiek közül.


Fotó: twitter.com/usainbolt
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ