RSS Feed

Világszínvonalra készülnek Szombathelyen

M. A. - 2017. 09. 06. 8:00:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Világszínvonalra készülnek Szombathelyen

A hétvégén rendezik Szombathelyen, az Arena Savariában a Torna Challenge Világkupát. A Magyar Torna Szövetség és a helyi szervező bizottság különösen figyel arra, hogy a viadal a lehető legjobb szakmai színvonalat biztosítsák.

A szeptember 8-án kezdődő Torna Challenge Világkupán várhatóan közel 100 férfi, és 50 női tornász indul, többen a montreali világbajnokság főpróbájaként tekintenek a szombathelyi viadalra.

„A nézők számára is érdekes versenyek lesznek, és itt a nem szakmai közönségre is gondoltunk” – mondta Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára.

„A cél az, hogy a versenyzők a lehető legprofibb körülmények között tudják bemutatni a gyakorlataikat. Különösen figyelünk arra, hogy két gyakorlat között nincs leállás, a pörgős, élvezetes programot láthat a közönség. A bemelegítő teremben ugyanolyan minőségű szereken készülhetnek az indulók” – mondta Altorjai Sándor.

A Torna Challenge Világkupa selejtezői szeptember 8-án rendezik meg, míg 9-én és 10-én bonyolítják le a szerenkénti döntőket.


Fotó: matsz.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ