RSS Feed

Brad Pitt bocsánatot kért Jennifer Anistontól

nlcafe - 2017. 09. 03. 17:51:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Brad Pitt bocsánatot kért Jennifer Anistontól

Brad Pitt és Jennifer Aniston évek óta nem beszélgettek ilyen bensőségesen egymással – árulta el egy, a két sztárhoz közel álló forrás.

A bocsánatkérésre több mint egy évtizeddel azután került sor, hogy Pitt otthagyta Anistont Angelina Joliért. Az In Touch című amerikai lap forrása szerint a két színész ezt megelőzően még sosem beszélgetett egymással ennyire bensőségesen. “Pitt bocsánatot kért Jennifertől, amiért borzasztó dolgoknak tette őt ki; hogy nem volt jelen a házasságukban, ha mégis, akkor be volt tépve, vagy unta magát.”
A két sztárt jól ismerő informától elárulta azt is, a beszélgetés végén Pitt azért is bocsánatot kért Anistontól, hogy elhagyta őt Angelina miatt. Az 52 éves színész egyébként korábban a GQ Style-nak adott hosszú interjújában őszintén beszélt alkoholproblémáiról. Elárulta, mióta lediplomázott, alig volt olyan nap, amikor ne nyúlt volna a pohár után.
Alkoholizmusa állítólag abban is komoly szerepet játszott, hogy Angelina Jolie elvált tőle. Pitt azóta beismerte, hogy problémája van, és terápiára jár, amit elmondása szerint nagyon szeret. Azt mondja, a házasságának zátonyra futása arconcsapta őt: rájött, hogy jobb emberré kell válnia a gyerekei kedvéért.
A Daily Mail című brit bulvárlap eközben arról ír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt mégiscsak megmentheti a házasságát. Válóperes ügyvédeik tanácsára a sztárpár ugyanis párterápiára jár, ahol irányított beszélgetések segítségével igyekeznek újra közelebb kerülni egymáshoz.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ