RSS Feed

Bill Gates a szlovákiai Somorjára érkezett

nlcafe - 2017. 09. 03. 12:45:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bill Gates a szlovákiai Somorjára érkezett

Lánya díjugrató versenyére érkezett a szlovákiai Somorjára a Microsoft-alapító Bill Gates, a világ leggazdagabb embere. A sajtónak nem szívesen nyilatkozott, mert ő most elsősorban szurkoló édesapaként volt jelen.

Szombaton reggel 9 óra előtt Bill Gates helikopterrel érkezett Somorjára, a X-Bionic Sphere területére, ahol a lánya, a 21 éves Jennifer Kathrine Gates pénteken részt vett egy nemzetközi díjugrató versenyen – írja a Paraméter.sk.
A Microsoft-alapító filantróp dollármilliárdos 14 éve nem járt Szlovákiában a lap szerint, most azonban édesapaként elkísérte a lányát. Állítólag éppen ezért nem is szívesen nyilatkozott a sajtónak, hiszen ő most elsősorban szurkoló szülőként volt jelen, bár Bill Gates-et látták olvasni is a verseny ideje alatt. 
Gates a 86 milliárd dolláros vagyonával a világ leggazdagabb embere. Július végén mindössze néhány órára előzte meg őt a vagyona tekintetében Jeff Bezos, az Amazon internetes áruház alapítója a Forbes-listáján, a kereskedési nap végére azonban Bill Gates visszavette stabil vezetését.

Fotó: Bill Gates /Fotó: AFP
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ