RSS Feed

IAA 2017 -se Nissan, se Volvo

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 09. 04. 9:02:25 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

IAA 2017 -se Nissan, se Volvo

Szeptemberben startol a Majna-parti nemzetközi négykerekű show! A hivatalosan "Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) Pkw"elnevezésű buli Hessen tartomány te- Fiat, Nissan, Volvo - lesznek kénytelenek nélkülözni a vásárlátogatók.

Egyre több információ lát már napvilágot az őszi, frankfurti autó show novumairól. De sehol egy Alfa, egy Fiat, egy Mitsubishi! Emitt egy alig álcázott, izmos Porsche tesztkocsi suhan. Amott az új köntösbe öltöztetett Suzuki Swift és a nyolcadik generációs Ford Fiesta plakátja csábít. A szeptemberben nyíló személyjármű – német rövidítéssel Pkw – seregszemle Közép-Európa egyik legjelentősebb szakvására. A bank-metropoliszként világhírű Majna-parti településen minden adott ahhoz, hogy sikeres legyen a rendezvény. Hiszen dübörög a német gazdaság, kelendők a „Made in Germany” termékek!
A következő frankfurti show sztárja lehet a legújabb Volkswagen Golf mellett a tágasabbá varázsolt (Fiesta rivális) Polo és az örökifjú Passat. De a BMW rajongókra is vár pár meglepetés. A 750 xd modell persze nem két fillér! Ám debütál az ötajtós 1-es sorozat és a tágasabb 3-as, valamint 5-ös széria is. Limuzin és kombi (Touring) változatban egyaránt dögösek a bajor rakéták. Aki nem ragaszkodik a német márkákhoz az kipróbálhatja csehek ©kodáit: nem nehéz megtippelni, hogy az SUV mezőnyben felbukkant, 1,8 tonnás Kodiaq lesz a hesseni mustra egyik kedvence. A Dacia sem ciki már Németországban. A francia-román frigyből született kocsiknál azért izgalmasabb lesz a koreaiak új Kia Rioja és a japánok 2-es, 3-as Mazdája. A 2017-es IAA szeptember 24-én este húzza le a rolót.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ