RSS Feed

67. Majna-menti show – Tesla nélkül

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 09. 03. 7:44:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 67. Majna-menti show – Tesla nélkül

A szeptemberben sajtónappal rajtoló frankfurti jármű szakkiállítás (IAA 2017) standjain már a jövő négykerekűivel ismerkedhetünk. A hagyományos verdák társaságában mind több hibrid, illetve elektromos gépkocsi is csábítja a vevőket. Ám sem Tesla, sem Nissan, sem Volvo, sem Fiat típusokkal nem randevúzhatunk!

Kit az új Suzuki Swift, kit a 2018-as Ford Focus hoz majd lázba! Emitt győri Audik, amott kecskeméti friss Mercik várják a bel- és külhoni szemlélődőket az őszi seregszemlén.A legújabb Volkswagen Polo és Golf mellett az örökifjú Passat is kedvelt típus szerte a világban. De a BMW rajongókra is leselkedik pár meglepetés Frankfurtban. A 750 xd modell persze nem két fillér, ám debütál az ötajtós 1-es sorozat és a tágasabb 3-as, valamint 5-ös széria is. Limuzin és kombi (Touring) változatban egyaránt dögösek a bajor rakéták. S a következő kabrió szezon sincs már messze!

Aki nem ragaszkodik a német márkákhoz az kipróbálhatja a csehek ©kodáit: nem nehéz megtippelni, hogy az SUV mezőnyben felbukkant Kodiaq lesz a németországi mustra egyik kedvence. A Dacia sem ciki már – állapítottam meg a minap Bécsben, Pozsonyban és Palma de Mallorcán vakációzva (s ez vonatkozik a mlada boleslavi Octaviákra is, melyek főleg taxiként gurulnak például Spanyolországban.) A francia-román frigyből született kocsiknál azért izgalmasabb Porsche két- és négyajtós kínálata!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ