RSS Feed

Ronaldinho edzés nélkül visszatérne

M. A. - 2017. 08. 12. 9:05:42 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ronaldinho edzés nélkül visszatérne

Úgy látszik, a foci-tudást sem lehet olyan könnyen elfelejteni. Legalábbis ezt bizonyítja a brazil Ronaldinho esete, aki 37 évesen is parádézik a pályán a jótékonysági meccsek keretében, így még az is megfordult a fejében, hogy visszatérne.

A brazil focista legutóbb tétmeccsen a Fluminense színeiben játszott, annak azonban lassan már két éve. Ronaldinho azóta a labdarúgás nagyköveteként járja a világot, amit láthatóan nagyon élvez. De nem zárkózik el a visszatérés gondolatától sem, ám van egy apró feltétele.

 „Hivatalosan még nem jelentettem be a visszavonulásomat. Ha akad olyan csapat, amely hajlandó annak tudatában játszatni, hogy edzésekre nem fogok járni, nagyon szívesen visszatérek!” – mondta az Independentnek Ronaldinho.

Talán szokatlan kijelentés ez, hiszen bármely sportoló életéhez hozzátartozik az edzés, legyen az úszó, atléta, vagy focista. De az is biztos, hogy Ronaldinho esetében sok klub kivételt tenne, és engedne az egykori klasszis kérésének. Így már csak várni kell a jelentkezőket, mert könnyen lehet, hogy létezik olyan csapat, amely így is bevállalná a brazil zsenit.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ