RSS Feed

Rosberg szerint esélytelen a Ferrari

M. A. - 2017. 08. 11. 17:02:08 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Rosberg szerint esélytelen a Ferrari

A tavalyi év F1-es világbajnoka, az azóta már visszavonult Nico Rosberg szerint, hiába támadt fel a Ferrari - és vezeti Vettel a világbajnoki tabellát - a végén úgy is a Mercedes jön ki győztesen a világbajnoki címért folyó küzdelemből.

A nyári szünet alatt Rosberg is kifejtette véleményt a most zajló bajnoki küzdelemről, melyben év elején a Ferrari, majd néhány a címvédő istálló számára roppant erős hétvége után a Mercedes tűnt favoritnak.

Rosberg szerint a pihenő után ismét fordulat jön majd, az év végén pedig újra a Mercedes örülhet majd. „A Ferrari remek munkát végzett az elmúlt évben” – kezdte a Sport Bildnek adott nyilatkozatát. „Mostantól azonban jön a fejlesztési verseny, és nehezen hiszem, hogy tartani tudják majd a lépést” – tette hozzá a volt pilóta.

„Már a Brit Nagydíj után arra gondoltam, hogy vége, és meglepődtem, hogy vissza tudtak vágni Magyarországon. A spái pálya azonban ismét igazi mercedeses helyszín lesz, és szerintem a Ferrarinak nem marad sok esélye” – mondta a visszavonult bajnok.

Rosberg úgy érzi, hogy Vettel nagyon is győzni akar, és az nem biztos, hogy jót tesz neki a pályán, mert, mint mondja, néha nem képes irányítani az érzelmeit. Mindez azonban Vettel ereje is lehet, szóval a kocka gyorsan fordulhat, a folytatás pedig izgalmasnak ígérkezik.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ