RSS Feed

VB-re készülnek az RG-s lányok

M. A. - 2017. 08. 12. 8:46:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

VB-re készülnek az RG-s lányok

A 35. ritmikus gimnasztika világbajnokságra készül a magyar együttes kéziszer csapat és az egyéni versenyzők, Kis Alexandra, valamint Pigniczki Fanni. A két hölgy a májusi budapesti rendezésű Európa-bajnokságon csapatversenyben a sporttörténelmi sikert jelentő 8. helyen zártak, és most is bizakodnak.

Az olaszországi VB augusztus 30. és szeptember 3. között kerül lebonyolításra, amelyet még hazai edzőtáborok előznek meg. A nyilvános kontrolledzés után az egyéni versenyzők, személy szerint Kis Alexandra és Pigniczki Fanni augusztus 13-19-ig Somogyjádon egy bentlakásos edzőtáborban gyakorolnak, mindkét sportoló négy szerrel, karikával, labdával, buzogánnyal és szalaggal szerepel majd az esztendő egyik legrangosabb megmérettetésén.

Ez alatt a felnőtt együttes kéziszer csapat Budapesten, a Nemzeti Sportcsarnokban készül. Az együttest 5 karikával Wehovszky Vivien, Németh Virág, Margaritisz Lili, Borsányi Patrícia és Katona Hanna képviseli, míg 2 kötéllel és 3 labdával Wehovszky Vivien, Németh Virág, Margaritisz Lili, Borsányi Patrícia és Kovács Jázmin Napsugár alkotja. Ezzel nem ér véget az edzőtáborozás, ugyanis augusztus 21-25-ig az egyéni rg-sek az MTK Budapest városmajori edzőtermében folytatják a felkészülést, a felnőtt együttes kéziszer csapat pedig ismét a budapesti Nemzeti Sportcsarnokban tréningezik.

Az egyéni versenyzők a tervek szerint augusztus 26-án indulnak Pesaróba, a vb helyszínére, míg az együttes kéziszer csapat augusztus 31-én száll repülőre. 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ