RSS Feed

Ronaldo felfedte negyedik gyermeke titkát

M. A. - 2017. 08. 09. 17:57:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ronaldo felfedte negyedik gyermeke titkát

Lassan követni sem lehet, hogy a portugál sztárnak, Cristiano Ronaldonak mennyi gyermeke van. Eddig béranyáktól született három, de ősszel megérkezik az újabb trónörökös, akinek az édesanya személye is ismert, sőt, jelenleg ő Ronaldo barátnője.

A Real Madrid és a portugál válogatott világklasszisa, Cristiano Ronaldo elárulta, barátnőjével, Georgina Rodríguezzel október-november körül várják első közös gyermeküket. A négyszeres aranylabdás futballsztár korábban már megerősítette – amit édesanyja még cáfolt – modellként dolgozó 22 éves párja gyermeket vár tőle. A portugál Correio de Manha szerint most az is kiderült, Georgina Rodríguez ősszel kislánynak ad majd életet.

A 32 éves portugál csillagnak három gyermeke már van. A hétéves Cristiano Junior esetében pont úgy nem tudni pontosan, ki is az anya, mint a júniusban született ikreknél, Mateónál és Evánál sem.

Ronaldo és ifjú kedveséről már márciusban felröppentek a pletykák, hogy barátnője valóban terhes. De akkor még nem volt. Júniusban viszont már a fotókon jól látszódott a modell gömbölyödő pocakja. Most pedig már senki sem titkolja, hogy kislánnyal fog bővülni a Ronaldo-klán.


Fotó: AS
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ