RSS Feed

Magyar tornászlányok Tajvanon

M. A. - 2017. 08. 10. 12:51:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Magyar tornászlányok Tajvanon

A 29. Nyári Universiadén Böczőgő Dorina és Al-Salty Dália képviseli a magyar színeket, női torna sportban. Az egyetemisták multisport-eseménye a tornászok számára augusztus 19-én veszi kezdetét a viadal, Tajvanon.

A tornászok viadala augusztus 19-én a férfiak csapatversenyének döntőjével és egyéni selejtezőjével indul, ahol Kardos Botond, Babos Ádám, Schweigert Dávid és Vecsernyés Dávid szerepel, a magyar együttes a második csoportban lép a szerekhez.

A nők megmérettetése pedig augusztus 21-én, hétfőn kezdődik a csapat döntővel, amely egyben egyéni összetett és szerenkénti selejtező is, csakúgy, mint a férfiaknál, ellenben Böczögő Dorina és Al-Salty Dália csapatban nem, csak az utóbbi két kategóriában lesz érdekelt. A hölgyek az első, úgynevezett vegyes csoportban mutatkoznak be.

Draskóczy Imre női szövetségi kapitány elmondta, hogy csak egyéniben indulnak a hölgyek, ugyanis a csapatindításhoz minimum három fő szükséges.

A tornász delegáció,  a női és a férfi versenyzők egyaránt augusztus 15-én, kedden 16:00 órakor indulnak Tajvanra a Liszt Ferenc repülőtérről. A férfi csapatot Janik Pál edző, a nőket pedig Draskóczy Imre női szövetségi kapitány kíséri az esemény helyszínére.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ