RSS Feed

Prágai autós buli - Car Festival

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 08. 09. 13:01:49 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Prágai autós buli - Car Festival

A cseh járműipar az egyik legrégebbi az öreg kontinensen. Autógyártásuk " a ©kodától a VW-ig "napjainkban is jelentős. Már a szocializmus időszakában is eljutottak modelljeik Skandináviába, Angliába és Ausztriába is.

Szeptember első hétvégéjét hirdetik az angol nyelvű „Prague Car Festival” plakátok. Kinek a ©koda Fabia (Combi/Spaceback), kinek az Octavia, Superb limuzin és kombi lesz a liblingje. A Yeti sem unalmas. De a SUV mezőnyben bemutatkozott Kodiaq lehet az igazi sztár az idei mustrákon. Renault emblémával kit a csinosabbá varázsolt Clio, s annak Grandtour változata hoz majd lázba, kit a Captur, illetve a Megane (+ Megane Grandtour) és a Kadjar kápráztatja el a cseh fővárosban.

A francia márka hűséges híveinek tetszeni fog az aktuális Scenic és Talisman, továbbá e típusok nagyobb rakterű testvérmodelljei is. A szeptember 2-3-án megrendezésre kerülő 6. „Car Festival” időzítése, noha az európai tanév kezdetére esik, a családos érdeklődőknek is javallott elugraniuk Prágába. A félezer vadiúj négykerekű között bőven akadnak sportos, tuningolt járgányok is majd. Ráadásul a cseh mini metropolisz használt jármű telepei, múzeumai, kiskocsmái is tartogatnak meglepetéseket. A világhírű sör korsója – jobbára – még 2017 nyarán is 500 forint alatt van!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ