RSS Feed

Balkáni bandita balesete

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 08. 08. 12:52:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Balkáni bandita balesete

Berlin leghülyébb autósának címét e hónapban alighanem az a bolgár ifjú érdemli ki, aki a Spree-metropolisz nyugati felében Volkswagenjével a tömegbe rohant. Féltucat sérült, s megannyi kérdőjel! Érthetetlen például, hogy lejárt forgalmival, ittasan miért kell este kocsikázni?

A kórházból hamarosan a rács mögé kerül az a 20 éves, több bűncselekmény miatt korábban körözött külföldi, aki négyajtós VW Golffal hajtott egy dart-szalon előtt trécselő tömegbe. Maga az erősen piás sofőr és 35 esztendős útitársa is a súlyos sérültek között van. A karambolt követően a döbbent „nép” majdnem meglincselte a dél-európai duót. Az akció egyik fiatalkorú résztvevőjét őrizetbe vették a riasztott zsaruk.

A Berlin-Neuköllnben bekövetkezett nyári közlekedési tragédia felelőse szabadságvesztésen kívül komoly pénzbüntetésre is számíthat. Hiszen a piros verdának nincs érvényes forgalmija, s a vérvétel erős ittasságot állapított meg a bolgár pilótánál. Jó hír viszont, hogy a balkáni srác jogosítványát nem vonják be a német hatóságok. Vezetői engedéllyel ugyanis nem rendelkezik – egyelőre – a peches zsivány!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ