RSS Feed

Stieber már Washingtonban van

index - 2017. 08. 08. 17:30:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Stieber már Washingtonban van

Stieber Zoltán hétfő óta a washingtoni RFK Stadiumban edz, és várhatóan napokon belül aláírja szerződését az MLS-ben szereplő DC Uniteddel. Ezt a Washington Post írta meg, hozzátéve, hogy már csak a pénzügyi feltételeket tisztázták a felek, az orvosi vizsgálatokon régen túl vannak. Egyedül a papírmunka és a vízum intézése van hátra a szerződés aláírásáig.

Ezzel háromra nő az észak-amerikai bajnokságban, az MLS-ben szereplő magyar játékosok száma: Nikolics Nemanja a Chicago Fire-ben, Sallói Dániel a Sporting KC-ban szerepel.
Stieber leendő csapata, a DC United nincs túl jó formában, jelentős a hátrányuk a Keleti Főcsoport utolsó helyén, előttük hét ponttal vezet a New England. A DC United a hétvégén sorban hét vereség után szerzett újra pontot.
Stieber a Kaiserslauterntől kerülhet az MLS-be, ahol az utóbbi időben meggyengült a pozíciója. Olyannyira, hogy a szakmai stáb az ötödosztályban szereplő második csapatához száműzte. Szerződést bontani nem akartak vele, hiszen a mostani üzlettel is valamivel több mint egymillió dollárt kaszálnak. A DC United pedig egymillió dolláros fizetést ad Stiebernek, aki ezzel a klub legjobban fizetett játékosa lesz.
View image on Twitter

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ