RSS Feed

Pintér, az önkritikus

Dalia László - 2017. 08. 07. 12:00:58 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Pintér, az önkritikus

Elég gyengén muzsikált a Honvéd ellen a Puskás Akadémia, ki is kaptak 2:0-ra. Ilyenkor mondaná Virág elvtárs, hogy "több szerénységet elvtársak", de ő még nem, ismerte Pintér Attilát.Ő ugyanis sosem ismerte el, hogy hibázott vagy hogy csapata rosszul játszott. Most sem.

Pintér Attila azt nyilatkozta, hogy csapata jobban játszott, mint a Honvéd. Az eredményen ugyan ez nem látszik, de ettől most tekintsünk el. Az edző szerint óvodás gólokat kaptak, de hát ezt így nem tüntethetik fel, tehát maradt a 2:0. Ugyanakkor az edző szerint a bíró is nagyot hibázott, a 28. percben ugyanis nem állította ki az ellenfél hátvédjét. Ha ugyanis ezt teszi, akkor 65 percig emberelőnyben focizhattak volna, s akkor ugye egészen más eredmény is lehetett volna. Ha a nagymamámnak...
És Pintér, aki nem rótt fel semmit a csapatának, hiszen jobban fociztak, mint az ellenfél, csak az a fránya gól maradt el, de hát a labda sem lehetett tökéletes.És pintér talált még egy magyarázatot, hogy a kupában induló ellenfeleknél három idegenlégiós játszhat. Ezt még az MLSZ találta ki, hogy megkönnyítse a nemzetközi kupákban induló magyar csapatok dolgát.  A Videotont kivéve ez sem segített a magyar csapatokon. Pintérnek viszont inkább azon  kéne törnie a fejét, hogy egy akadémiára épülő csapat több akadémistát játszasson.És örülhetne, hogy az egyesület vezetői ilyen türelmesek vele szemben, mert hát az edzői nyilatkozatokból ugyan ez nem tűnik ki, de jelenleg csapata az utolsó helyen árválkodik.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ