RSS Feed

Masters-vb: Kásásék itt is győzni akarnak

M. A. - 2017. 08. 07. 17:29:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Masters-vb: Kásásék itt is győzni akarnak

Csak azért, mert valaki idősödik, még nem szűnik meg a győzni akarás. Ez jellemzi azt a Milleniumi válogatott vízilabda csapatot, amelynek minden tagja, egy, kettő, vagy háromszoros olimpiai bajnok. És hétfőtől vasárnapig megtöltik a margitszigeti uszoda lelátóját.

A hazai masters vizes vb-n megcélozzák az aranyérmet Kásás Tamásék. A sorozatban három olimpiai bajnokságot nyert magyar férfi vízilabdacsapat klasszisai az esemény sajtótájékoztatóján elmondták: aranyat akarnak!

A válogatott a budapesti tornán a plusz 40-es korosztály B csoportjába került egy olasz és egy török csapat társaságában. Előbbivel hétfőn, utóbbival kedden játszik a gárda.

"Az ötlet csírája, hogy összeálljunk, valójában akkor született meg, amikor eldőlt, hogy Budapest rendezi a vizes világbajnokságot - mondta a kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila. - Mivel a vb-nek fontos része az idősebbek vetélkedése is, elhatároztuk, hogy példát mutatva részt veszünk az eseményen. Pályafutásunk során annyi szeretetet kaptunk a nézőktől, hogy szeretnénk újból, közösen átélni a régi élményeket."

A vb mindenkire jó hatással van Varga Tamás januárban kezdett el edzeni két év kihagyás után, és nyolc kilót fogyott. „Túl azon, hogy meg szeretnénk nyerni a vb-t, tisztában vagyunk azzal, hogy toborzó jellege is lesz az eseménynek. Sok kisgyerek a régi nagy csapatot látva kaphat kedvet a vízilabdához" – tette hozzá Varga.

Afelől senkinek se legyen kétsége, hogy a Hajós Alfréd uszodában jó hangulat és igazi örömpóló lesz Milleniumi csapat mérkőzései alatt.


Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ