RSS Feed

Az Universiadéra gyakorolnak a tornászok

M. A. - 2017. 08. 07. 8:00:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az Universiadéra gyakorolnak a tornászok

Már nem titok, hogy a férfi tornában kik képviselik hazánkat az augusztusi Universiaden. A 29. Nyári Universiade magyar férfi tornászcsapatát Kardos Botond, Babos Ádám, Schweigert Dávid és Vecsernyés Dávid alkotja az augusztus 19-én kezdődő multisport-eseményen, amelynek Tajvan ad otthont.

Sóvágó Lajos szövetségi kapitány tájékoztatása szerint a férfi tornászok négyfős csapattal vesznek részt a nemzetközi viadalon, ahol egyetemi hallgatók mérik össze tudásukat több sportágban.

 A férfi tornában Kardos Botond, Babos Ádám, Schweigert Dávid és Vecsernyés Dávid képviseli hazánkat, akik nemcsak csapatban, hanem egyéniben is megmérettetnek. A héten sor került egy ellenőrző versenyre is, ahol bemutatták a gyakorlatokat, amelyekkel az őszi versenyszezonban szerepelnek majd.

A kapitány azt is elmondta, hogy az Universiade egyfajta előkészület a világbajnokságra, egy próbatétel a válogatott számára, mindemellett szeretné, ha helyt tudnának állni. Az együttes Janik Pál edző kíséretében 15-én utazik Tajvanra, a verseny helyszínére.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ