RSS Feed

Hidi Patrik: nagy lépés a Real Oviedo

mti - 2017. 08. 03. 17:05:49 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hidi Patrik: nagy lépés a Real Oviedo

A Budapest Honvéd csapatától távozó Hidi Patrik úgy fogalmazott, nagy lépés a pályafutásában, hogy a spanyol másodosztályú Real Oviedóban futballozhat. "Rendkívül fontos lépés ez az életemben, mert először játszom külföldön. Itt jobb a futball, a spanyoloknak van a legerősebb bajnokságuk a világon. Ez is arra ösztönöz, hogy fejlődjek és még jobb legyek" - nyilatkozta a klub honlapjának a középpályás.

    Hidi tíz év után a bajnokcsapat kapitányaként távozott Kispestről, kedden átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, és kétéves szerződést írt alá.
    A szerdai ünnepélyes eseményen reményét fejezte ki, hogy az elkövetkező időszak hozzásegíti a válogatottsághoz. A stílusáról elmondta, hogy technikás játékosnak tartja magát, aki jól lő és pontos, hosszú indításokkal segíti a támadásokat.
    "Még csak egy edzésen vagyok túl, de megismertem a csapattársaimat, akik nagyon barátságosak, vendégszeretők és nagyon jó emberek" - vélekedett a 26 éves labdarúgó.
    Az intézményi kapcsolatokért felelős klubvezető, César Martín kiemelte, hogy Hidi Patrik támadó szellemű játékos, akinek nagyon jó a labdakezelése és remekül helyezkedik.
    "Nagyon örülünk az érkezésének, erősítést jelent számunkra. Nagyra értékeljük a lelkesedését és mi is azt szeretnénk, hogy további fejlődésével hozzájáruljon csapatunk sikeréhez" - magyarázta.
    A játékos menedzsere, Filipovics Vladan kedden közölte, hogy az elmúlt hónapok során több országból érdeklődtek Hidi iránt, akinek görög, orosz, szlovák és magyar ajánlatai is voltak.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ