RSS Feed

Szerdán kezdődik a 20. Fezen fesztivál

mti - 2017. 08. 02. 8:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szerdán kezdődik a 20. Fezen fesztivál

Szerdán kezdődik Székesfehérváron a jubileumi, 20. Fezen fesztivál, amely a rendezvény történetének legerősebb programjával, öt zenei helyszínnel, több mint 100 fellépővel várja a látogatókat. A fellépők között lesz az Ossian, a Kalapács, a Lord, a Tankcsapda.

A szervezők tájékoztatása szerint a fesztivál történetében először elfogytak a bérletek és a szombati napijegyek is, ezek alapján nézőcsúcsra számítanak a négynapos rendezvényen, amely szerda délelőtt nyitja meg kapuit a közönség előtt.
    Az idei Fezen rockszínpadán fellép - mások mellett - az amerikai Alice Cooper, a brit Saxon, az amerikai The Offspring a svéd Therion, a német Blind Guardian és az amerikai Ignite. A magyar fellépők között lesz az Ossian, a Kalapács, a Lord, a Tankcsapda, a Road és a Depresszió.
    A popszínpadon a külföldi sztárok - a House Of Pain, a Scooter és Shaggy - mellett zenélni fog a Kelemen kabátban, a Brains, Majka & Curtis, a WellHello, a Halott Pénz, a Punnany Massif, az Irie Maffia, a Kozmix és a Vad Fruttik.
    A nagysátor zenei kínálatából kiemelkedik a Honeybeast, a Bëlga, a Kiscsillag, Julia Carpenter, az Anna & The Barbies, illetve Ganxsta Zolee & A Kartel.
    A Fezen Klub, valamint a kerthelyiség fellépői között lesz a Moby Dick, a Prosectura, a Cadaveres, a Junkies, a Mobil Mánia, a New Level Empire, Odett, a Takáts Tamás Blues Band, a Blahalousiana és az Akkezdet Phiai.
Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ