RSS Feed

Sebestyén Balázs a legértékesebb celebünk

hvg.hu - 2017. 08. 01. 17:00:41 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sebestyén Balázs a legértékesebb celebünk

Sebestyén Balázs a legértékesebb celeb Magyarországon – írja a Forbes üzleti magazin alapján a Blikk, melynek erről szóló beszámolóját a hvg.hu is idézi. Az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetője, Sebestyén Balázs a tavalyi győztes Ördög Nórát taszította le a trónról, a TV2 műsorvezetője idén a második lett.

Az indoklás szerint Balázs egyszerre az RTL Klub és Rádió 1 meghatározó arca, és műsorgyártóként is megkerülhetetlen. A rangsort a Forbes a pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmus mellett a közösségi médián belüli aktivitás összevetésével állította össze, munkájukat média szakemberekből álló zsűri segítette.

A bronzérmes a saját online portált üzemeltető D. Tóth Kriszta lett, őt Majka követi. A rapper-műsorvezető tavalyhoz képest két helyet veszített. A két alkalommal is a lista elején végző Alföldi Róbert az ötödik lett.

A hatodik Liptai Claudia színésznő, műsorvezető lett, a hetedik Till Attila műsorvezető, a nyolcadik Kiss Ádám humorista, míg az egymilliárdot érő Facebook-oldalával Kasza Tibor a kilencedik. A tizedik helyezett a listán Hajós András műsorvezető.

A listára a tavalyihoz képest új nevek is felkerültek, helyet kapott a legértékesebbek között az X-Faktor új mentora, Radics Gigi, a színész Szabó Győző és Nagy Ervin, és a modell Mihalik Enikő is. Először szerepel önmagában Sarka Kata is, aki egy hellyel megelőzte férjét, Hajdú Pétert.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ