RSS Feed

Bibliaórák a fehér Házban

mti - 2017. 08. 02. 8:48:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bibliaórák a fehér Házban

A Fehér Házban hetente bibliaórákat tartanak s ezeken részt vesz Donald Trump amerikai elnök is - jelentette hétfőn a CBN keresztény hírcsatorna. A CBN kommentárjában megjegyzi: "milyen nagyszerű kormányzatunk van!". A televízió hangsúlyozta azt is, hogy álláspontja szerint Trump-adminisztráció az amerikai történelem "leginkább evangéliumi keresztény" kormányzata.

    A heti Biblia-órákon Donald Trump mellett részt vesz Mike Pence alelnök is, akit a keresztény jobboldal egyik vezető személyiségeként tartanak számon, továbbá Tim Price, az egészségügyi és emberi erőforrások minisztere, Betsy DeVos, oktatási miniszter, Sunny Perdue, az agrártárca vezetője, Jeff Sessions, igazságügyi miniszter és a CIA vezetője, Mike Pompeo is. 
    Az órákat Ralph Drollinger, az NBA egyik volt sztárja vezeti. Visszavonulása után Drollinger - maga is evangéliumi keresztény - létrehozta a Capitoliumi Lelkészséget, amely 40 állam törvényhozásában tart bibliaórákat. A szervezet a washingtoni képviselőházban és a szenátusban is hetente tart bibliafoglalkozásokat. A Fehér Házban - mint Drollinger a CBN-nek adott interjújában elmondta - hetente mintegy tucat politikus és munkatárs vesz részt a foglalkozásokon.
    Drollinger egyébként könyvet is írt, mely tavaly jelent meg Amerika újjáépítése - A bibliai útmutatás címmel.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ