RSS Feed

Pataky: úr az űrből

Csontos Tibor - 2017. 07. 28. 8:00:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Pataky: úr az űrből

Látták? Pataky Attilát egy ufó teszi le a Bazilika előtt. Végre láthattuk mindazt, amiről korábban azt gondoltuk, hogy csak mese habbal, de hát most már saját szemünkkel érzékelhettük, nem mese ez, gyermek. Most szerezhettünk a bizonyosságot arról, amiről a kör közepén álló eddás már hetedik éve csak mesél. Arról, hogyan rabolták el az ufonauták, miként ő nevezte őket, az űrlények. Még a Magyar Ufókutató Szövetség születésnapi konferenciáján is mesélt az élményeiről. Oly átéléssel, hogy joggal gondolhattuk: a Kölyköd voltam voltaképpen nem más, mint áhitatos rockóda a földönkívüliekhez.

Az ember egy olyan közegbe kerül, amit a leglázasabb álmaiban sem tud egyébként elképzelni - nyilatkozta anno az énekes ama űrbéli kalandjáról, mi szerint elrabolták az ufonauták. Gúnyolódtak is sokan és sokféleképpen az Edda énekesén emiatt, nem kímélték a kabarettisták sem, pedig oly meggyőzően mesélte el a vele történteket, hogy csak úgy na.Még arra is odafigyelt, hogy pontosítsa a kétkedőket, mi szerint nem ufonauták vitték magukkal, hanem szigorúan űrlények. Szerinte ugyanis az "ufonauta" rendszertanilag sem helyes megnevezés, hiszen számos fajról beszélhetünk. Szó fennakadt, lehellet megszegett, midőn túlestünk ezen a rendszertani beavatáson. 

Majd úgy folytatta, hogy hosszú ideje különböző földönkívüli fajok látogatják bolygónkat, azon belül is Magyarországot. Őt például egyszer Miamiban látogatta meg néhány "plejádbeli" idegen, méghozzá fényes nappal. Irigyeltem is tőle azt a szép fényes floridai napsütést, melyben jöttek a rendszertanilag helyes fajok, hogy meglátogassák. Miami gyönyörű, azt a helyet az Isten jókedvében teremtette. Azért ezeknek a rendszertanilag helyes fajoknak baromi jó ízlésük van, meg kell hagyni, tudják, hol kell lecsapni . Vajh' miért nem a szürke acélvárosban, Miskolcon vagy Pataky másik kedvenc helyén, Budajenőn látogatták meg az űrlények? 

Az énekesnek a harmadik típusú találkozásával kapcsolatban a Petőfi Rádió talpra magyarjai a földönkívüliekről szóló szellemi csetepatéjukban megemlékeztek a Pataky Attilával történtekről is, mondván, hogy és akkor mi van, ha mégis igazat mondott az énekes? Megjegyezem, akkor talán az Edda száműzi ezt az őszinte kőkeményet és átvált a space-rockra. Egyébként a minap történt valami, ami az említett rádiósok közbevetésére hajaz. 

Patakyt ugyanis egy ufo tette le a Bazilika előtt, miként az eseményről szóló híradás első mondata szólt: "Földönkívüli erővel indult be Pataky Attila reklámfilmje". Történt pedig, hogy egy fuvaros applikáció reklámemberének kérték fel az énekest, akaratlanul ezzel is elismerve, hogy hisznek a harmadik típusú találkozásában. Ezt a filmet persze nem Spielberg rendezte és sajnos, Zsigmond Vilmos sem fényképezhette. Patakynak persze így is bőven kamatozik az űrlénykedő legendája. 

„Tudomásom szerint, azért esett rám a választás, mert a főnökség, az általuk megkérdezettektől egyöntetűen azt választ kapta, hogy Pataky Attila lenne a legalkalmasabb egy földönkívüli szerkezettel való érkezésre. Szívesen vállaltam, hogy a kezdeményezés mellé álljak" - mondta Pataky Attila, hozzátéve, reméli, a földönkívüliek is szeretni fogják a videót. Hiába, no. Az ember néha olyan közegbe kerül, amit a leglázasabb álmaiban sem tud egyébként elképzelni 

Fotó: backstagepassblog.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ