RSS Feed

Extrém videóban szurkolnak a judósok

Koczka Máté - 2017. 07. 16. 13:00:55 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Extrém videóban szurkolnak a judósok

Két k​isfilmmel drukkolnak a budapesti vizes világbajnokságon résztvevő honfitársaiknak a magyar judósok. A Facebookra készült videók​ apropója, hogy a szintén budapesti rendezésű judo-világbajnokság néhány hét múlva, augusztus 28-án veszi kezdetét, a cselgáncsozók tehát pontosan átérzik, mennyire izgulhatnak most az úszók.

Két sztár judós, a kétszeres Európa-bajnok Joó Abigél, valamint a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Tóth Krisztián dzsúdóruhában ugrott medencébe, és néhány alapelemet, fogást be is mutattak a víz alatt.

A klasszis sportolókkal tartott Jugoggy, a dzsúdós magyar vizsla, a judo-világbajnokság kabalája, aki már a 2013-as, nagy sikerű budapesti dzsúdó Európa-bajnokságon is szerepet kapott.

Joó Abigél és Tóth Krisztián egyébként nem először találkoztak a vízzel, hiszen edzéstervük részeként, lazításképpen rendszeresen búvárruhában merülnek alá a medencében. A két sportoló ráadásul imádja a víz alatt játszható játékokat, így például a vízihokit.

Hiába, a két judós mégsem cserélné le a tatamit a medencére, mert az orruk mindig tele ment vízzel - mondták nevetve.

A vízi felvételek elkészítéséhez a szakértői stáb speciális kamerákat és felszerelést használt, az első​ videót pénteken reggel tették közzé a judo-vb hivatalos Facebook-oldalán​, a második pedig néhány nappal később érkezik.​

A judo világbajnokságra 2017. augusztus 28. és szeptember 3. között, a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor.​


Fotó: mixonline
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ