RSS Feed

Berki százezres óradíja

ripost, index, mix - 2017. 07. 13. 17:33:44 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Berki százezres óradíja

Berki Krisztián a Ripostnak árulta el, miből él. A celeb elmondta, hogy mindent szponzoroktól kap:ruhát a családjának, autókat és még húst is. Ez azonban nem elég, a tatabányai celeb még tanácsokat is ad, persze pénzért. Hogy aztán a barterekből élő, ál-üzletember milyen tanácsokkal szolgálhat bárkinek, arról azért lehet fogalmunk az Édes életből, ahol leginkább handabandázó hasbeszélőt játszik.

Mert mit is mond a celebek gyöngye? "Jelenleg embereket coachingolok. Megkeresnek és életmóddal, stílussal, edzéssel kapcsolatban adok nekik javaslatokat. Van egy ember, aki most tart valahol, de ezzel nem elégedett. Akkor segítek neki, és elviszem egy másfajta életbe. Szerencsére nagyon magas az óradíjam. Óránként több mint százezer. Ahhoz, hogy ez érjen is valamit, minimum tíz órára van szükség".
Vajon mennyit érnek egy olyan ember tanácsai, aki üzletembernek adja ki magát, de eddig csak veszteséges üzletekről szóltak a hírek. A TV2 tartja el évek óta, s már több lap megírta, hogy az általa bemutatott autók és más javak csak kölcsönben vannak nála.
Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ