RSS Feed

Bolt legyőzte Katinkát

M. A. - 2017. 07. 14. 17:23:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bolt legyőzte Katinkát

A jamaicai sprintert, Usain Boltot választották a legjobb nemzetközi sportolónak. A magyar érintett Hosszú Katinka, már azt is megtiszteltetésnek vette, hogy egyáltalán jelölték a "Legjobb nemzetközi sportoló" kategóriában az ESPN és az ABC évértékelő szavazásán.

Az ESPN által 1993-ban alapított, azóta minden évben kiosztott ESPYS-díj 2017-es szavazásán Hosszú Katinka mellett a futballista Cristiano Ronaldóra, a bokszoló Canelo Álvarezre, az MMA-harcos Conor McGregorra, illetve a jamaicai Usain Boltra lehetett szavazni.

A háromszoros olimpiai bajnok magyar úszónő helyett végül a jamaicai sprinter, Usain Bolt kapta meg a díjat, aki nyolcszoros olimpiai és 11-szeres világbajnoknak mondhatja magát. Így nem lehet arra panasz, hogy az elismerés rossz helyre került volna. Hosszú – aki már javában készül a hazai vizes világbajnokságra – így is elégedett, mert nem mindennapi társaságba került a neve.

A további díjazottak között olyan nagyságokat találhatunk, mint az NBA pontkirálya, Russell Westbrook (legjobb férfi sportoló), a riói olimpiai ötszörös tornászbajnoka, Simone Biles (legjobb női sportoló), a jégkorongozó Sidney Crosby (legjobb NHL-játékos), Lewis Hamilton (legjobb autóversenyző), Serena Williams és Roger Federer (legjobb női és férfi teniszező).

 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ