RSS Feed

Nem a Real Madrid a leggazdagabb

M. A. - 2017. 07. 14. 9:17:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nem a Real Madrid a leggazdagabb

Ha eddig azt hitte, hogy a Real Madrid vagy a Barcelona a világ legértékesebb klubja, akkor nem járt messze az igazságtól, ám mégsem övéké a vezető szerep. A Forbes magazin összeállítása szerint ez a cím a Dallas Cowboys csapatát illeti.

A világ legértékesebb sportegyesülete, a texasi amerikaifutball-klub a Forbes magazin összeállítása szerint 4,2 milliárd dollárt ér. A sorozatban másodszor a lista élén álló egyesület ezúttal a 3,7 milliárd dollárra becsült New York Yankees baseballklubot előzi meg.

Azért az európai foci csapatok rajongóinak sem kell sokáig aggódni, mert a következő három csapat a labdarúgás világából került ki: a Manchester United értékét 3,69, az FC Barcelonáét 3,64, míg a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridét 3,58 milliárdra becsülik. Vagyis A Real csak az ötödik helyen áll.

A legjobb tízbe még három NFL-ben és két NBA-ben szereplő együttes került a New England Patriots (3,4), a New York Knicks (3,3), a New York Giants (3,1), a San Francisco 49ers (3) és a Los Angeles Lakers (3) révén. Az meg ugye senkit nem lepett meg, hogy magyar klub nem szerepel ezen a listán.


Fotó: twitter.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ